Elérhetőségünk:

Telefon:


Internet (web):

A már említett Időpont foglalási menüpont.


Email:


Olajfestmény, grafika készítése fotóról

Bemutatkozás:A DEBRECENI PC-PONT Bt. életre keltőjeként szólok pár szót képességeinkről, elveinkről. (Cjsz.:09-06-014887 HBM-i cégbíróság, adószám: 22385336-2-09)


Minden munkatársunk felsőfokú informatikai végzettséggel rendelkezik, jómagam szakközgazda végzettséggel is. A nyitó lapon már említettem, hogy valamennyien 20 év feletti szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Legalább ennyire fontosnak érezzük azonban azt is, hogy mindannyian felelősen és becsületesen végezzük el a ránk bízott feladatokat.


Fő tevékenységi körünkbe önálló számítógépek valamint számítógép hálózatok felügyelete tartozik. Ez hardware oldalról az alkatrész hibák javítását, a számítógépek bővítését, akár új gépek beszerzését is jelentheti. Software oldalról az operációs rendszer újra telepítését, beállítását, esetleges hibáinak javítását, vírusmentesítést, adat mentési eljárások kidolgozását, arhíválást, biztonsági követelmények kialakítását jelentheti önálló géptól a teljes hálózatig.


Úgy gondolom azonban, hogy a gépek nem működnek maguktól. Megpróbálunk az átlagosnál több időt fordítani a felhasználók tájékozatására.


Jelmondatunk: "Érthetőbbé is tesszük a számítógépet!"


Régi meggyőződésünk, hogy az elmélettel ellentétben a számítógép nem teljesen fekete doboz. Segítünk megérteni hogyan működik és egyre nagyobb biztonsággal fogja tudni használni - nélkülözve bennünket.

Amikor például hibafeltárást végzünk, a munkafolyamat minden pontját ismertetjük. A hiba okát, javítás módját, eszköz igényét.


Mindezek eredményeképpen ellenőrizni és értékelni is tudják majd az elvégzett munkánkat. Továbbá, egyre többet tudnak meg PC-jük működéséről.


Leendő ügyfeleink figyelmébe is ajánljuk Időpont foglalási rendszerünket, amely pontosságunk és megbízhatóságunk egyik alappillére.


Köszönjük, ha hozzánk fordul.


Üdvözlettel: Jéger Nándor

Referenciák: